Perfect geluid met onze verhuur van geluidsinstallaties

Wanneer er muziek wordt gedraaid, is het wel zo prettig als de kwaliteit van het geluid goed is. En omdat wij van Jonkman Party Verhuur alles op het gebied van feestbenodigdheden bieden, doen wij ook aan de verhuur van geluidsinstallaties in Parkstad e.o. Voor het complete pakket is lichtverhuur tevens mogelijk. Bovendien verzorgen wij het traject van A tot Z. Onbezorgd feestplezier begint hier!

Mogelijkheden met geluidverhuur

Goed geluid maakt een feestje echt compleet. Het is echter niet meteen nodig om zelf dure dj-apparatuur aan te schaffen. Verhuur van geluidsinstallaties is de ideale oplossing: tijdens het evenement een goede geluidsinstallatie, zonder met hoge kosten of gedoe te zitten. Als verhuurder verzorgen wij van Jonkman Party Verhuur alles: de apparatuur, het transport, de installatie, de afbouw en het vervoer terug.

Wij hebben verschillende pakketten samengesteld om de keuze extra makkelijk te maken. Welke de beste is, ligt er maar net aan om wat voor feest het gaat. Uiteraard kunnen wij advies verstrekken en maatwerk leveren indien gewenst. Wellicht is een mobiele geluidsinstallatie bijvoorbeeld wel handig, of is er veel meer dan een enkele muziekinstallatie nodig. Wij houden graag rekening met bijzondere wensen.

Verhuur van licht én geluid

Ook licht is een behoorlijke sfeermaker op een feest of evenement. Daarom is het verstandig (en voordelig!) om meteen voor licht- én geluidverhuur te gaan. Wij van Jonkman Party Verhuur voorzien hierin door naast muziekverhuur ook lichtinstallaties te leveren. Bij ons is er de keuze uit pakketten met het professionele discolicht Showtec Blade Runner. Net zo makkelijk.

Voor meer informatie en vrijblijvende offertes zijn wij bereikbaar via tel. 085-8884593 of het online contactformulier. Het liefst komen wij langs om te bekijken wat er allemaal mogelijk is op de locatie en om de wensen te inventariseren. Zo stemmen wij onze service in de regio Parkstad geheel op maat af. Ontdek snel al onze mogelijkheden!