Springkussenverhuur van topkwaliteit

Of het nu om springkasteel- of stormbaanverhuur gaat: voor springkussenverhuur in Parkstad en omgeving moet iedereen bij Jonkman zijn. Is de wens een springkussenkasteel of een uitdagend sport- en spelkussen? Wij hebben het allemaal. Daarbij regelen wij het hele traject en hanteren we scherpe prijzen. Ontdek snel alle mogelijkheden!

Voordelen van luchtkussenverhuur

Er zijn talloze momenten waarop springkussens een fantastische toevoeging aan een feest of event zijn. Denk bijvoorbeeld maar aan tuinfeestjes, kinderpartijtjes, braderieën, buurtfeesten, sportdagen op school, bijeenkomsten op de vereniging, promotieacties of evenementen op de camping. Het is echter niet altijd meteen de beste optie om een springkussen te kopen. Sterker nog: springkussenverhuur is een stuk makkelijker en voordeliger omdat het opblaasspringkussen verzorgd wordt en achteraf weer terug mag.

Dat geldt zeker bij Jonkman Party Verhuur. Wij bieden namelijk te allen tijde complete service. Het materiaal brengen, opzetten, afbouwen en weer wegbrengen: onze specialisten doen het allemaal in een handomdraai. En dat zit gewoon bij de prijs, die wij van tevoren in een vrijblijvende offerte voorleggen, inbegrepen. Wel zo fijn!

Huur springkussens van A tot Z!

Voor iedere fuif kunnen wij wel verhuur van een springkussen realiseren. Gaat het om een kinderspringkussen met Disney-figuren? Een opblaasbare stormbaan voor een actieve dag? Of is er sprake van andere wensen? Geef het allemaal aan en wij zorgen dat het voor elkaar komt. Ruwweg is er de keuze uit de volgende typen, maar zoals gezegd kunnen wij van alles regelen:

  • 4x3 meter met of zonder dak
  • 5x4 meter met of zonder dak
  • 6x4 meter met of zonder dak

De verhuur van de luchtkussens is per dag mogelijk. De duur en de kosten gaan natuurlijk in overleg. Daarbij geldt een borgprijs van €50,-. Meer weten? Neem contact op met Jonkman Party Verhuur in regio Parkstad door te bellen naar 085-8884593 of door het online formulier in te vullen. Wij maken graag een afspraak om langs te komen en alles te inventariseren.

 

Onderstaand springkussen is bij ons te huur, wij rekenen een borgprijs van €50,-.

Afmeting: 4,5 x 3,5 x 2,5 (L x B x H)

Afmeting: 4 x 5.2 x 3.3 (L x B x H)