Fun Food: suikerspin- en popcornverhuur

Een feestje is eigenlijk niet compleet zonder een versnapering. En omdat wij alles voor elk feestje regelen, presenteren wij van Jonkman Party Verhuur ‘Fun Food’: een concept voor suikerspin- en popcornverhuur in Parkstad en omgeving. Hiermee wordt er een suikerspinmachine en/of popcornautomaat op locatie geleverd waar iedere feestganger volop plezier aan kan beleven.

  • Leuk voor jong én oud
  • Op welk feestje dan ook
  • Incl. alle benodigdheden, transport en installatie
  • De eerste 50 porties gratis (daarna €12,50 per 50 porties)
  • €50 borg

Verhuur van popcornmachine

Denken we aan popcorn, dan denken we aan films. Popcornmachineverhuur is dan ook bij uitstek geschikt voor filmavonden, bijvoorbeeld op verenigingen, op school of in horecagelegenheden. Maar uiteraard zijn er nog talloze andere bijeenkomsten waar een popcornmachine een toptoevoeging is. Zo draagt het ook op verjaardagsfeesten, jubilea, huwelijken, braderieën en nog veel meer in hoge mate bij aan het feestplezier.

Huur een popcornmachine bij Jonkman Party Verhuur en profiteer van de vele voordelen. Wij leveren het apparaat inclusief benodigdheden (maïs, zonnebloemolie, suiker en puntzakjes). Extra fijn: onze vakmannen buigen zich over de installatie. Zo is alles in een handomdraai geregeld!

Verhuur van suikerspinmachine

Meer een zoetekauw? Kies dan voor suikerspinverhuur in plaats van popcornverhuur. Net als bij de popcornmachine leveren wij de suikerspinmaker inclusief benodigdheden (suiker en stokjes) én verzorgen we de installatie. Niet bekend met de werking van een suikerspinapparaat? Dan geven wij uiteraard de nodige uitleg.

Huur een suikerspinmachine of popcornmachine in de regio Parkstad door contact op te nemen met Jonkman Party Verhuur. Dat kan door te bellen naar tel. 085-8884593 of door een bericht achter te laten via het online formulier. Wij komen het liefst eerst langs, zodat wij de verhuur goed af kunnen stemmen op de locatie en de wensen. Vervolgens stellen wij een vrijblijvende offerte op maat op. Bij akkoord staan wij zo snel mogelijk klaar!