Partytentverhuur met de beste huurtenten

Partytent nodig? Dan is Jonkman Party Verhuur dé aangewezen specialist. Wij verzorgen hoogwaardig partytentverhuur in Parkstad en omstreken om van ieder evenement een succes te maken. Van een barbecue in de tuin of een bijeenkomst op de vereniging tot een sportdag van school of een bruiloft: voor de huur van een tent is Jonkman het adres!

Waarom feesttentenverhuur?

Een partytent is een mooie en bovenal handige toevoeging aan welk feest dan ook. Bij felle zon, hevige wind of neerslag is het prettig om een plek te hebben waar gasten kunnen schuilen of spullen veilig en droog staan. Wel zo prettig voor een goed verloop van het event en optimaal feestplezier!

Het grote voordeel van de verhuur van tenten in plaats van verkoop is dat professionele kwaliteit nagenoeg gegarandeerd is en er minder zorgen bij komen kijken. Het materieel huren kost een stuk minder dan kopen. Ook gaat het na afloop weer terug naar de verhuurder en hoeft het dus niet thuis opgeslagen te worden. Daarnaast nemen de specialisten het transport en de op- en afbouw voor hun rekening. Dat maakt tentenverhuur een gemakkelijke en voordelige optie!

Onze partytenten te huur

Geen feest is hetzelfde. Daar houden wij rekening mee met onze partytentverhuur. Vandaar dat de keuze reuze is in ons assortiment. En mocht er sprake zijn van andere wensen, dan spelen wij daar ook graag op in. Wij leveren in ieder geval de volgende exemplaren:

  • Partytent 6x3
  • Partytent 5x5
  • Partytent 4x8
  • Partytent 5x10

 

Partytent 6x3
Partytent 5x5
Partytent 4x8
Partytent 5x10

Compleet verhuur van feesttenten

Partytentverhuur is bij ons meer dan de verhuur van de partytent alleen. Wij leveren het complete pakket. Met onze haal- en brengservice zorgen wij voor het transport en onze vakmannen regelen de op- en afbouw van A tot Z. Extra’s nodig zoals zeil? Geen probleem: wij regelen het. Dat is de kracht van Jonkman Party Verhuur.

Huur een partytent bij Jonkman Party Verhuur in regio Parkstad! Voor meer informatie of het maken van een afspraak zijn wij te bereiken via tel. 085-8884593 of het online contactformulier. Wij komen langs om de wensen en de mogelijkheden van de partytentenverhuur te inventariseren en stellen vervolgens een vrijblijvende offerte op.