Biertapverhuur bij Jonkman Party Verhuur

Voor menig feestganger geldt toch wel: bij een feestje hoort een biertje. Vindt het evenement plaats op een plek waar geen bar aanwezig is? Kies dan voor een mobiele tap! Met het biertapverhuur in Parkstad van Jonkman Party Verhuur komt de biertapinstallatie gewoon op locatie. Alles compleet geregeld, van transport tot op- en afbouw. Laat het bier rijkelijk vloeien!

Opties met onze tapverhuur

Tafeltap: handig op kleinere feestjes waar weinig ruimte is of gewoon als aanvulling op de bar. De tafeltap beschikt over een snelkoeler, want een biertje is natuurlijk het lekkerst als ‘ie goed koud is. Extra spoelpakket erbij? Dat kan met 50% korting: voor €2,50 in plaats van €4,99!

Complete bar: til de feestbeleving naar een ongekend niveau met deze fantastische toevoeging! Een complete bierbar springt in het oog en maakt het feestje echt compleet. Bij de verhuur van deze tapinstallatie zit een complete bar van 2 meter lang met daarbij een dienblad, spoelborstel, spoelmiddel, afschuimer, waterslang en afvoerslang inbegrepen. Het enige wat nog moet gebeuren, is de Gardena-aansluiting. Zo gebeurd, dus lekker makkelijk!

Biertapverhuur compleet geregeld

Verhuur van de biertap is niet het enige wat wij regelen. Meer nodig, zoals een extra fles koolzuur of een apart spoelpakket? Dat kan. Zelfs het bier kan door ons worden geregeld. Bovendien nemen wij het transport en de installatie van de tap of bar ook op ons. Onze specialisten hebben de op- en afbouw in een handomdraai geregeld. Dat scheelt weer een hoop rompslomp. Feesten maar!

Nog vragen over de tap- of barverhuur? Een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak maken? Bel gerust naar tel. 085-8884593 of maak gebruik van het online formulier om met Jonkman Party Verhuur in contact te komen. In de gehele regio Parkstad staan wij paraat en komen we met genoegen op locatie langs.